Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Hertta

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2014.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 34Kyllä!
 • 7En

Kirppis on lopettanut toimintansa osoitteessa Pellavapolku 1, mutta toiminta saattaa jatkua mikäli uudet toimitilat löytyvät.

Kirpputori Hertta sijaitsee Porvoossa, Eestinmäessä. Kirpputori on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–17. Kirppiksen yhteydessä toimii myös Books-divari ja kahvila. Paikalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Hertta Kirppiksellä on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Kuvat

 • Kirpputori Hertta
 • Kirpputori Hertta
 • Kirpputori Hertta

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Hertta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Huonekalujen Kirppis
 2. Kirppis, Joutsa
 3. Somerniemen työväentalon kirppis
 4. Lohjan Kierrätyskeskus
 5. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.