Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen HESY-tori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

HESY-tori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 2En

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen uusi kirpputori, HESY-tori, on avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Lahjoitustavaroiden turvin toimiva HESY-tori ottaa vastaan tarpeettomia, hyväkuntoisia ja myyntikelpoisia käyttötavaroita, kuten astioita, ruoanlaittovälineitä, vaatteita, kodintekstiilejä, kenkiä, koriste-esineitä ja kirjoja. Lastenvaatteita tai -kenkiä ei voida ottaa vastaan.

Puhelinnumero on 040 577 1297.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen HESY-tori:

Pienehkö, mutta tavaraa silti löytyy ja helppo paikka poiketa kun vieressä kaikki julkisen liikenteen muodot sekä muita kirppareita.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua HESY-tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lähetyskirpputori, Keuruu
  2. Hirvivaaran Kirppis
  3. Hansan Kauppamesta
  4. Valtatie 17 Kirppis
  5. Afrikan kehitysavun kirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.