Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen HESY-tori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

HESY-tori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 2En

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen uusi kirpputori, HESY-tori, on avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Lahjoitustavaroiden turvin toimiva HESY-tori ottaa vastaan tarpeettomia, hyväkuntoisia ja myyntikelpoisia käyttötavaroita, kuten astioita, ruoanlaittovälineitä, vaatteita, kodintekstiilejä, kenkiä, koriste-esineitä ja kirjoja. Lastenvaatteita tai -kenkiä ei voida ottaa vastaan.

Puhelinnumero on 040 577 1297.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen HESY-tori:

Pienehkö, mutta tavaraa silti löytyy ja helppo paikka poiketa kun vieressä kaikki julkisen liikenteen muodot sekä muita kirppareita.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua HESY-tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Parkki Viiala
  2. Humppilan Kimppa-Kirppis
  3. Hietsumarket
  4. Kirpputorihalli Pirkkis
  5. Menneen Tuulahdus

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.