Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Lastenkirppis Hippakauppa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 1En

Lastentarvikekirpputori & Second Hand Shop sijaitsee Vaajakoskella. Kirppis on avoinna arkisin kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Puhelinnumero aukioloaikoina on 045 187 5717 ja sähköpostiosoite kauppa@hippakauppa.fi. Valikoimassa on esimerkiksi hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita, lastentarvikkeita, äitiysvaatteita, leluja ja pelejä. Myyntipaikkoja löytyy 20 kappaletta + koon mukaan lajitelluille second hand -vaatteille omat vaaterekit.

Pysäköintipaikkoja löytyy liikkeen edestä ja kiinteistön pihalta. Jyväskylästä kulkee Vaajakosken suuntaan linja-autojen vuorot 1, 2 ja 3.

Hippakaupalla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Uutuutena meiltä löytyy imetys- ja vaipanvaihtopaikka, kierrätyskoruja ja käsitöitä sekä valikoima Ekolon ekotuotteita ja elintarvikkeita.

Kuvat

  • Kuvassa Lastenkirppis Hippakaupan myyntihyllyjä.
  • Kuvassa Lastenkirppis Hippakaupan tavaravalikoimaa.Kuvassa Lastenkirppis Hippakaupan tavaravalikoimaa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Lastenkirppis Hippakauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kattilahallin kirppis
  2. ViaDia-tori Tampere
  3. SPR-Kirppis, Kokkola
  4. Sell-Buy-Rent (Ahvenanmaa)
  5. Mellilän Ostarin kirppis

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.