Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen HurissaloTalon kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

HurissaloTalon kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

HurissaloTalon kirpputori sijaitsee entisessä Hurissalon koulussa. Hurissalo puolestaan sijaitsee Saimaan maakunnassa, Puumalassa, jonne on Mikkelistä 42 kilometriä ja Puumalan keskustasta 33 km. Kirppistoiminta HurissaloTalolla on Hurissalon kyläyhdistys ry:n eräs varainhankintamuoto.

HurissaloTalon kirppis on avoinna kesällä to–la kello 13–16 ja tuntia ennen kesäteatteriesityksiä.

Kirpparilla myydään lahjoitustavaraa, kuten astioita, kirjoja, vaatteita ja muita tarpeettomaksi käyneitä, mutta kunnollisia, ehjiä ja puhtaita tavaroita. Tuotto käytetään kokonaisuudessaan HurissaloTalon toiminnan tukemiseksi. Vuokraan, kunnostukseen jne. Sitä kautta kyläläisten ja vapaa-ajanasukkaiden virkistystoimintaan ja muuhun yhteiseen hyvään. Kirppikseltä on vuokrattu jonkin verran myös omia pöytiä, jolloin myyntituotosta peritään 10%.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua HurissaloTalon kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Loviisan Suurkirppis
  2. Toppila-Center
  3. Lastentarvikekirppis Minipanda
  4. Järvenpään torin kirppis sekä Janne-kävelykadun kesäkirppis
  5. Kirpputori Swap