Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Hyvä Ystävä Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Hyvä Ystävä Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 7Kyllä!
 • 7En

50,0 % suosittelee tätä

Helsingissä sijaitsevan Hyvä Ystävä Kirppiksen puhelinnumero on 040 089 2250 ja sähköpostiosoite hyvaystavakirppis@gmail.com. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–16. Aikaisemmin samanniminen kirppari toimi Rovaniemellä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Hyvä Ystävä Kirppis:

Myyjän kannalta 2 viikon saldo oli noin 100 euroa vuokrien ja provikan jälkeen.

Ostajana ihan kiva kirppis. Aika iso ja osa pöydistä todella sotkuisia.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Hyvä Ystävä Kirppis:

Tuli mieleeni lähinnä 90-luvun rähjäinen ja sekainen kirppis. Kaikki pöydät hujan hajan, tuntuu siltä että kaikki tuotteet on merkitty kolmen eri myyjänumeron alle, kaivoit sitten mitä pöytää tahansa. Ja hinnoittelu oli valitettvasti vedetty yläkanttiin. Ihan kassan vieressä oli muutama “oikean” myyjän pöytä. Ainoa hyvä kirppiksessä oli se, että joidenkin asiaoiden arvo oli mennyt omistajilta ohi, esim. yhden Friitalan nahkatakin olisi saanut muutamalla eurolla.

Kirppiksen ohessa toimii muita palveluita, joiden oletan oikeasti pitävän omistajan leivissä, kultaseppä ja elektroniikan jälleenmyyntiä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Hyvä Ystävä Kirppis:

Kirppis oli muuttunut aika iljettäväksi paikaksi.
Kaikki oli hujan hajan, vaatteet haisevia ja liike täynnä arabin näköisiä miehiä. Myös myyntitiskin takana. Ihanaa ja palvelualtista kultaseppää ei enää ollut siellä. En nää enää mitään syytä mennä sinne uudestaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Hyvä Ystävä Kirppis:

Hyvä ystävä kirppis lopetettu, uusi avattu tilalle

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hyvä Ystävä Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Emman Aarrearkku
 2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
 3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
 4. Hyvän mielen tori
 5. Retrotori Kehräämön Rukki