Ajankohtaista: Lahti: Hennalan tavaratori avataan 1.10. kello 10.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen iCare Jämsä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

iCare Jämsä

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 58Kyllä!
 • 14En

80,6 % suosittelee tätä

Jämsässä sijaitseva iCare secondhand hyväntekeväisyysmyymälä on avoinna ma–pe kello 9.30–17 ja lauantaisin klo 9.30–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 757 7958.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Saima Riitala kirjoitti kohteeseen iCare Jämsä:

Sain erittäin huonoa palvelua viedessäni tavaroita myyntiin. Venäläinen ”myymälä vastaava” haukkui tavarani ja repi esim lakanan rikki, koska halusi todistaa, että tavara ei hänelle kelpaa. Hän väitti ehjää paitaa rikkinäiseksi ( ei se kyllä hänelle olisi mahtunutkaan) ja huusi, etten saa vielä poistua, vaikka olin vain väistänyt häntä, koska olin unohtanut maskin autoon. Vastaanotto oli niin vastenmielistä, etten ko paikkaan enää palaa. On hyvä tietää, ettei Suomessa mene kaupaksi venäläisellä maulla valittu tuote, vaikka Jämsässä ollaankin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kaisa kirjoitti kohteeseen iCare Jämsä:

Hei, kannattaisi pistää suoraan esimiehelle palautetta, ihan hirveä tilanne!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua iCare Jämsä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lasten Kirppis Kirahvi
 2. Kihniön Nuorisoseuran kirppis
 3. Myyrkirppis
 4. Kirppis Keisarinna
 5. Toivon Tori