Kankaanpää: Myynnissä siistejä kirppispöytiä. Sopivat myös varastopöydiksi. Hinta 20€ / kpl. Korkeus 175 cm ja pohjan ala 80×85 cm. Puhelinnumero on 044 235 8971 ja lisätietoja löytyy täältä.

Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen iCare Parkano esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

iCare Parkano

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

50,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: tämä liike avataan maanantaina 7.12.2020.

Parkanon iCa­re se­cond­hand -hy­vän­te­ke­väi­syys­myy­mä­lä oli aikaisemmin Pelastusarmeijan kirpputori.

Tuot­to käy­te­tään Pe­las­tu­sar­mei­jan avus­tus­työ­hön. Apu me­nee vä­hä­va­rais­ten suo­ma­lais­ten, ku­ten työt­tö­mien, yk­sin­huol­ta­ja­per­hei­den, van­hus­ten ja yh­teis­kun­nan tu­es­ta syr­jäy­ty­nei­den ih­mis­ten tu­ke­mi­seen. Myy­mä­läs­sä ote­taan vas­taan hy­vä­kun­toi­sia vaat­tei­ta, asus­tei­ta, las­ten le­lu­ja ja eri­lais­ta ko­din ir­tai­mis­toa, ku­ten huo­ne­ka­lu­ja., kirjoitettiin paikallislehdessä Mikan lähettämän viestin mukaan.

(Tästä liikkeestä ensimmäisenä vinkkasi Mika.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua iCare Parkano sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Erilainen Apaja
  2. Kirpputori Löystäkki
  3. JK-kirppis
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Nakkilan vammaiset ry:n kirpputori