Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen IHA Lähetyspuoti, Kemijärvi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

IHA Lähetyspuoti, Kemijärvi

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 8Kyllä!
 • 2En

80,0 % suosittelee tätä

Kemijärven Lähetyspuoti on avoinna arkisin kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 044 585 3638. Lähetyspuodissa vastaanotetaan kodin irtaimistoa, vaatteita, elektroniikkaa ja huonekaluja. Isompia eria noudetaan veloituksetta ympäri maata.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen IHA Lähetyspuoti, Kemijärvi:

Nettisivujen linkki vie jollekin aikuisviihdesivulle. Tämä ei liene tarkoituksenmukaista.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen IHA Lähetyspuoti, Kemijärvi:

Jep, kiitos ilmoituksesta. Se linkki on nyt otettu pois.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua IHA Lähetyspuoti, Kemijärvi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Bohemia
 2. Kirpputori Bueno
 3. Kirppis Cafe Minde
 4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
 5. Tohmajärven antiikki-kirpputori