Ajankohtaista: Iisvesi: Sinisen Majatalon pihalla on pihakirppis 26.5. klo 10–15
Suonenjoki: Riverin kirppispäivä 26.5. klo 10–14
Helsinki: Lounakahvila Pellossa Sunnuntain kirppisbrunssi 27.5. klo 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Ihana Kirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2014.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 35Kyllä!
 • 11En

Ihana Kirppis lopetti toimintansa 24.5.2014.

Huhtikuussa avattu Ihana Kirppis on uusi itsepalvelukirpputori Turun Kaskenmäellä. Sähköpostiosoite on posti@ihanakirppis.fi ja puhelinnumero 0400 450 223. Kirppis on avoinna ma–pe kello 11–19 ja la–su 11–15. Kirppiksellä on oma kahvio ja kesäterassi. Myyntipaikan voi varata paikan päällä, sähköpostitse tai puhelimitse. Maksuvälineiksi käyvät käteisen lisäksi pankkikortti, Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro. Omien nettisivujen lisäksi Ihana Kirppiksellä on Facebook-sivut.

Pöydät vuokrataan varausjärjestyksessä.

Kuvat

 • Ihana Kirppis
 • Ihana Kirppis
 • Ihana Kirppis. Varaa myyntipaikkasi! 0400 450 223, ihanakirppis.fi

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Ihana Kirppis:

Siisti ja hienosti sisustettu paikka. Hyvän oloista tavaraa myynnissä. Pieni miinus kassan hitaudesta, mutta menee ehkä alkukankeuden piikkiin :) Sijainti erinomainen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Ihana Kirppis:

Kirpputori on lopettanut toimintansa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ihana Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Fida Seinäjoki, Kärrääjänkatu
 2. Fida Seinäjoki, Puskantie
 3. Komero-kirppari & nettikahvila Seinäjoki
 4. Finntori Kirpputori
 5. Lähetystori Laitila

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.