Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ilokierrätys esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ilokierrätys

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 18Kyllä!
  • 5En

78,3 % suosittelee tätä

Ilomantsissa sijaitseva kierrätyskirppis on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu. Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita, asioita, huonekaluja ja kirjoja. Myyntipöydän voi vuokrata hintaan 34€ / 10 päivää. Puhelinnumero on 045 233 4703.

(Tiedonantajalle kiitos tästä vinkistä.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ilokierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Velmukirppis
  2. UFF Hervanta (Tampere)
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
  4. UFF Hämeenkatu (Tampere)
  5. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere