Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

ILOMIELI ekodesign Oy

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2016.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Merkitty kaupparekisteriin lakanneeksi vuonna 2013.

Savonlinnassa toimiva ILOMIELI ekodesign Oy pitää tehtaanmyymälää kartalla näkyvällä paikalla. Yrityksen puhelinnumerot ovat 040 563 1786 ja 050 339 8209. Myynnissä on kierrätysmateriaalista valmistettuja vaatteita ja asusteita. Liike on avoinna kun ovi on auki ja erikseen sopimuksen mukaan.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen ILOMIELI ekodesign Oy:

Ihana Ilomieli on lopettanut Savonlinnassa.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua ILOMIELI ekodesign Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
  2. Konepajan Bruno
  3. Kirppis HaavisTori
  4. Kampin kirpputori
  5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.