Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Inkerin ystävien kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Inkerin ystävien kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 59Kyllä!
  • 2En

96,7 % suosittelee tätä

Ristiinassa (joka on nykyisin osa Mikkeliä) sijaitseva Inkerin ystävien kirpputori on avoinna ke–pe kello 10–15 ja lauantaisin 10–13.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Inkerin ystävien kirpputori:

Hei ostin pe 25.5.18Ristiinasta käsipyyhe telineen puisen ,selaisen johon kirjailtu liina tankoon kiinni, toinen tangonnuppi jäi ilmeisesti kirppiselle tai tippui sinne. Voisiko katsella löytyykö puunuppia. Kiitos jos löytyy niin saako viestin.hakisin sen.t.tarja

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Inkerin ystävien kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Emman Aarrearkku
  2. Fida Helsinki, Malmi (Ylä-Malmin tori)
  3. Hyvän Mielen Kirppis — HYMIS
  4. Hyvän mielen tori
  5. Retrotori Kehräämön Rukki