Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Itä-Loppis Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Itä-Loppis Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 1En

Itä-Loppis Kirppis sijaitsee Pietarsaaressa Teollisuustiellä (Industrivägen) ja on avoinna keskiviikkoisin 12–18, lauantaisin 9–15 ja sunnuntaisin 11–15. Kirppikseltä löytyy kahvio.

Puhelinnumero on 040 056 5256 ja sähköpostiosoite akuutti@gmail.com.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Itä-Loppis Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Metka kirpputori
  2. Lastentarvikekirppis Minipanda
  3. Kirpputori Muistojen Taika
  4. Kirpputorihalli Pirkkis
  5. Kruunukirppu & Olkkari

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.