Etsi kirppistä hakusanalla

Itä-Loppis Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 2En

Itä-Loppis Kirppis sijaitsee Pietarsaaressa Teollisuustiellä (Industrivägen) ja on avoinna keskiviikkoisin kello 11–17, perjantaisin 11–17, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 11–17. Kirppikseltä löytyy kahvio.

Puhelinnumero on 040 056 5256 ja sähköpostiosoite italoppiskirppis@gmail.com.

Kuvat

  • Itä-Loppis Kirppis on avoinna ke (ons) 11-16, pe (fre) 11-7, la (lö) 10-15 ja su (sö) 11-17.Kuvassa tulppaanien vieressä lelu- tai sisustuslehti Leksaker.
  • Kuvassa värikkäitä astioita lasikantisessa hyllyssä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Itä-Loppis Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
  2. Kirppis 67
  3. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
  4. Piritan Kirpputori
  5. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Vesijärvenkatu)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.