Ajankohtaista: Tampere: Silinteri avataan Koivistonkylässä 1.8.
Tuusula: Flaksitorin avajaiset 6.8.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Itä-Loppis Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Itä-Loppis Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

Itä-Loppis Kirppis sijaitsee Pietarsaaressa Teollisuustiellä (Industrivägen) ja on avoinna keskiviikkoisin 12–18, lauantaisin 9–15 ja sunnuntaisin 11–15. Kirppikseltä löytyy kahvio.

Puhelinnumero on 040 056 5256 ja sähköpostiosoite akuutti@gmail.com.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Itä-Loppis Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Itsepalvelukirppis Myyntimylly
  2. Kirpputori Kisälli
  3. Uutta Elämää myymälä Yrittäjänkatu
  4. Kurikan Kirpputori Ky
  5. Kirppis Basaari, Kaustinen

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.