Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Itsepalvelukirppis Vihreä Pörssi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Itsepalvelukirppis Vihreä Pörssi

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 0Kyllä!
  • 17En

Vihreä Pörssi on viihtyisä ja kodikas itsepalvelukirpputori, jossa on mukava asioida. Meiltä löytyy runsaasti mm. lasten vaatteita, -tarvikkeita ja leluja. Kirppis muutti Helsingin Jakomäestä Vihtijärvelle alkuvuodesta 2009. Kirppiksen puhelinnumero on 09 342 1912.

Kerro kaverille tästä kirppiksestä

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Itsepalvelukirppis Vihreä Pörssi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Imatran Keräilykirppis
  2. Kanavakirppis
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Tampere)
  4. Tampereen Kontti (Harjuntausta)
  5. Itsepalvelukirppis Myyntimylly

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.