Ajankohtaista: Hämeenlinna: katukirppis 17.8.2019 kello 11–14
Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17
Vantaa: Myyr Yorkin Puistokirppis 11.8. kello 11–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Itsepalvelukirpputori Hurrikaani

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi toukokuussa 2011.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Helsingin Itsepalvelukirpputori Hurrikaani on avoinna ti–to 12–18, perjantaisin 12–17 ja lauantaisin 12–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin. Hurrikaanin puhelinnumero on 040 372 9051. Paikalle pääsee esimerkiksi bussilla 22 ja Sörnäisiin pysähtyvällä metrolla, josta on Hurrikaaniin n. 300 metrin kävelymatka. Lisäksi ratikkapysäkit Kustaankadulla ja Helsinginkadulla ovat lähellä Hurrikaania. Hurrikaani toimii itsepalveluajatuksella.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Itsepalvelukirpputori Hurrikaani sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tikkurilantorin kirppis
  2. Realisointi Aralia
  3. RiimiKirppis
  4. Myyntitalo Jera
  5. Karstulan KeskusKirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.