Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Järvenpään torin ja kävelykadun kesäkirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Järvenpään torin ja kävelykadun kesäkirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Lauantaisin torin takaosassa

Järvenpään tori sijaitsee kävelykatu Jannen Tuusulanjärven puoleisessa päässä, Prisma-keskuksen vieressä. Torilla järjestetään lauantaisin kello 7–15 kirppistapahtuma kesäkaudella 1.4.–30.9.2017. Tavaroita voi tulla myymään ilman ennakkovarausta. Paikkamaksu on 10€. Kirpputorille varattu alue sijaitsee torin takaosassa, Subwayn edustalla.

Keskiviikkoisin Janne-kävelykadulla

Iltakirppis järjestetään kesäkaudella Janne-kadulla keskiviikkoisin kello 15–20. Iltakirppikselle voi tulla myymään ilman ennakkovarausta maksamalla 5€ paikkamaksun. Hintaan sisältyy yksi toripöytä. Paikkamaksut peritään illan mittaan torinkulman jäätelökioskista, josta saa tarvittaessa myös lisätietoja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Järvenpään torin ja kävelykadun kesäkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kattilahallin kirppis
  2. ViaDia-tori Tampere
  3. SPR-Kirppis, Kokkola
  4. Sell-Buy-Rent (Ahvenanmaa)
  5. Mellilän Ostarin kirppis

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.