Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

JOM-Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 0En

JOM-Kirppis on uusi idyllinen itsepalvelukirppari Kokemäen puu-Tulkkilassa, osoitteessa Teljänkatu 6. Kirppikselle toivotaan myyntiin erityisesti käsitöitä, askartelutöitä ja harrastetavaraa, mutta kaikki muukin käyttökelpoinen ja hyväkuntoinen tavara käy. Pienimuotoinen kahvio löytyy myös. Pöytävuokra on 2€ / päivä.

Avoinna ke–pe kello 12–17, lauantaisin klo 10–15 ja sunnuntaisin klo 11–15.

Sähköpostiosoite on jomkirppis@gmail.com ja puhelinnumero 040 707 0845.

Kuvat

  • Puisia myyntipöytiä täynnä erilaisia tavaroita.JOM-kirppiksen ovensuu vasemmassa rakennuksen kulmassa, sen oikealla puolen valaistuja myymälän ikkunoita.
  • Valokuva lasi-ikkunasta, jossa punainen kartonkinen joulutonttu tervehtii. Ikkunan takana kahvilan pöytiä ja kirppiksen myyntihyllyjä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua JOM-Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
  2. Konepajan Bruno
  3. Kirppis HaavisTori
  4. Kampin kirpputori
  5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.