Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Joutsan Helluntaiseurakunnan Kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Joutsan Helluntaiseurakunnan Kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 10Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Joutsan Helluntaiseurakunnan Kirpputori sijaitsee osoitteessa Jousitie 36. Se on avoinna torstaisin kello 13–17 ja lauantaisin 10–14. Sähköpostiosoite on joutsanhelluntaisrk@gmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Joutsan Helluntaiseurakunnan Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Bohemia
  2. Kirpputori Bueno
  3. Kirppis Cafe Minde
  4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  5. Tohmajärven antiikki-kirpputori