Ajankohtaista: Seinäjoki: Vilttikirppis kauppatorilla sunnuntaisin klo 9–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Jussin Jättikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Jussin Jättikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 16Kyllä!
 • 7En

Jussin Jättikirppis sijaitsee nykyisin Tikankadulla, jonne se muutti joulukuussa 2017. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15. Pyhäpäivinä avoinna 10–15.

Sähköpostiosoite on info@jussinjattikirppis.fi ja puhelinnumero 050 304 4402.

 • Jussin Jättikirppis on Kymenlaakson suurin täyden palvelun kirpputori.
 • Paikalta löytyy kirppiksen lisäksi kahvila ja lapsille oma leikkihuone.

Hinnasto

 • Myyntipöytä viikoksi: 29€

(Kiitos tästä kirppisvinkistä kuuluu Tiedonantajalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Jussin Jättikirppis:

uusi jussinjättikirppis tikankadulla ei ole hyvä! huono sisäilmä ja hometta on liiketilassa! kävin siellä ja oireilin sen jälkeen 3pvää!!! ja tämä on fakta asia! en suosittele muille allergisille tätä paikkaa! ja ei ole hyväksi kassantytöille pidemmänpäälle hekin voivat myös alkavat reagoida myöhemmin!! ja muutama tuttu on myös sanonnut samaa asiaa että siellä on tunkkaista JA HAISEE HOME!!! EI HYVÄ JUTTU OLLENKAAN!!!!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Jussin Jättikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Humppilan Kimppa-Kirppis
 2. Hietsumarket
 3. Kirpputorihalli Pirkkis
 4. Menneen Tuulahdus
 5. Skanssin POP UP -kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.