Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kahvila-Kirpputori Asiamies esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kahvila-Kirpputori Asiamies

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 1En

85,7 % suosittelee tätä

Pyhtään kirkonkylällä sijaitseva Kahvila–Kirpputori Asiamies on avoinna arkisin kello 8.30–16, sekä lauantaisin 8.30–14. Sähköpostiosoite on kirppariasiamies@suomi24.fi. Puhelinnumero on 050 526 9044.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila-Kirpputori Asiamies sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jäähallin Kirppis
  2. iCare Myllypuro
  3. iCare Hämeenlinna
  4. iCare Hyvinkää
  5. iCare secondhand hyväntekeväisyysmyymälä, Jämsä

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.