Ajankohtaista: Iitti: Kapsäkki kirppis 27.–28.5. klo 10–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kaikulan kesäkirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kaikulan kesäkirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 0En

Kaikulan kesäkirppis on avoinna pääsääntöisesti viikonloppuisin, arki-iltoinakin voi poiketa. Tarkemmat aukioloajat kannattaa kurkata Facebookista tai blogista.

Myynnissä on vanhoja aarteita, maalaisromantiikkaa, romuromantiikkaa, retroa ja rihkamaa. Paikka sijaitsee aivan Paimion ja Salon rajalla, pihapiirissä, vanhan Valtatie 1:n (110) varressa. Karttakuva on suuntaa-antava.

Kaikulan kesäkirppis on avoinna vaihtelevasti: 3.6. klo 17–20, 4.6. klo 10–15 ja 5.6.2016 klo 13–18.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kaikulan kesäkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Vastuunkantajien kirppis
  2. Konttitori
  3. Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi)
  4. Hernesaarenrannan ulkokirppis
  5. Karpalo-kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.