Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Kallen Kirppis, Kuopio

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi helmikuussa 2017.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 2En

Kuopiossa sijaitseva Kallen Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 11–15. Puhelinnumero on 040 175 5660 ja sähköpostiosoite kallenkirppis@gmail.com. Myyntipaikan voi varata netistä Kirppisvaraus.fi-palvelulla, josta näkee myös kirpparin pohjakartan ja tämänhetkisen varaustilanteen. Lastenvaunujen kanssa pääsee kirpparin sisälle takapihan puolelta.

Toinen Kallen Kirppis löytyy Iisalmesta (Louhenkatu 7).

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kallen Kirppis, Kuopio:

Huippu paikka! Siistiä, puhdasta ja hyvät pöydät. Vaunujen kanssa helppoa liikkua kun ei ole portaita.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kallen Kirppis, Kuopio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Swap
  2. Närreen kierrätys
  3. Vähän Sitä ja Tätä
  4. SPR-Kirppis, Hyllykallio
  5. Tähtikirppis (Raahe)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.