Etsi kirppistä hakusanalla

Kallen Kirppis, Kuopio

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi lauantaina 7. päivä tammikuuta 2017.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 2En

8.1.2017: Yrittäjän huonon terveydentilan johdosta Kuopiossa sijaitseva Kallen Kirppis on suljettu. Tästä asiasta Kirppikset.infolle ensimmäisenä vihjasi Tiedonantaja.

Kuopiossa sijaitseva Kallen Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 11–15. Puhelinnumero on 040 175 5660 ja sähköpostiosoite kallenkirppis@gmail.com. Myyntipaikan voi varata netistä Kirppisvaraus.fi-palvelulla, josta näkee myös kirpparin pohjakartan ja tämänhetkisen varaustilanteen. Lastenvaunujen kanssa pääsee kirpparin sisälle takapihan puolelta.

Toinen Kallen Kirppis löytyy Iisalmesta (Louhenkatu 7).

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Johanna kommentoi, että:

Huippu paikka! Siistiä, puhdasta ja hyvät pöydät. Vaunujen kanssa helppoa liikkua kun ei ole portaita.

  • Kirjoitettu: 25. päivä syyskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kallen Kirppis, Kuopio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Imatran Keräilykirppis
  2. Kanavakirppis
  3. Pelastusarmeijan kirpputori, Puutarhakatu (Tampere)
  4. Tampereen Kontti (Harjuntausta)
  5. Itsepalvelukirppis Myyntimylly

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.