Ajankohtaista: Eura: Kirppis Löytökehä avataan 7. tammikuuta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kammarin kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kammarin kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Kiteellä sijaitseva Kammarin kirpputori avattiin kesällä 2015. Kirppis on avoinna maanantaisin kello 9–18, ti–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Myyntipaikan voi varata netistä, sillä Kammarin kirpputori käyttää Kirppari-Kallea.

Puhelinnumero on 045 614 8640 ja sähköpostiosoite kammarinkirpputori@gmail.com.

(Tästä, kuten monesta muustakin, kirpparista vihjasi ensimmäisenä Tiedonantaja.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kammarin kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lanttila Vantaa
  2. Puutorin kirppis
  3. Savonlinnan Pelastakaa Lapset -kirpputori
  4. Pihlavan Aarreaitta
  5. KirppuLinna

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.