Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kammarin kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kammarin kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kiteellä sijaitseva Kammarin kirpputori avattiin kesällä 2015. Kirppis on avoinna maanantaisin kello 9–18, ti–pe 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Myyntipaikan voi varata netistä, sillä Kammarin kirpputori käyttää Kirppari-Kallea.

Puhelinnumero on 045 614 8640 ja sähköpostiosoite kammarinkirpputori@gmail.com.

Paikkavuokrat

  • 6 myyntipäivää: 23€
  • 24 myyntipäivää: 85€

(Tästä, kuten monesta muustakin, kirpparista vihjasi ensimmäisenä Tiedonantaja.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kammarin kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Bohemia
  2. Kirpputori Bueno
  3. Kirppis Cafe Minde
  4. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
  5. Tohmajärven antiikki-kirpputori