Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Kapsäkki Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 4Kyllä!
 • 1En

”Retroa rompetta navetan vintillä kolmen sukupolven ajalta.” Kapsäkki on avoinna seuraavan kerran Avoimet kylät -päivänä 10.6., sekä Avoimet puutarhat -päivänä 2.7. Kapsäkin puhelinnumero on 050 370 0210. Löytöjen lisäksi kirppiksellä on myynnissä aitoja karjalanpiirakoita

Kuvat

 • Valokuva Kapsäkki Kirppiksen sisäänkäynnistä, jota koristaa suuri tervetulokyltti.
 • Valokuva peltitölkeistä, joissa valkoinen runko ja punainen kansi.
 • Eri värisiä ja muotoisia valaisimia ja niiden varjostimia.
 • Valokuva vanhanaikaisesta puisesta matkalaukusta valkoista taustaa vasten.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kapsäkki Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Kaisla
 2. Maijan Wanha Navetta
 3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
 4. Konepajan Bruno
 5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.