Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Karhunsalon kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Karhunsalon kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Enon Karhunsalolla toimii kesäisin itsepalvelukirpputori. Kirpputoria pitää taljoovoimin Karhunsalon kyläyhdistys ry. Avoinna joka kesä toukokuusta elokuuhun.

Myyntipaikkoja on 40 kappaletta. Myyntipaikan voi varata yhdistyksen nettisivuilta, sähköpostitse osoitteesta kylayhdistys@karhunsalo.net, tai Jonnalta numerosta 044 320 86 00. Myyntipaikan hinta koko kesäksi on 40 €, tai yhdeksi päiväksi 2 €.

Aukiolo kesällä 2020

2.6.–27.8.2020 joka tiistai ja torstai kello 17–20.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Karhunsalon kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. City Loppis–Kirppis
  2. Kierrätysmylly
  3. Second Hand LAHTI SHOP
  4. Toivon Keskus
  5. Recci Kallio