Ajankohtaista: Helsinki: Kattilahallin pääsiäiskirppis 20.–21.4.2019 klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kasitien Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kasitien Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 0En

Huhtikuussa 2019 avattu Kasitien kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15.

Puhelinnumero 044 040 0700 ja sähköpostiosoite info@kasitienkirppis.fi.

Kuvat

  • Kirppispaikka täynnä värikkäistä lasten ja nuorten vaatteita, jalkineita, asusteita ja kirjoja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kasitien Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Leppis
  2. Kattilahallin kirppis
  3. Tiinan Kirppis
  4. Jäähallin Kirppis
  5. Fida Jyväskylä, Tapionkatu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.