Ajankohtaista: Loimaa: Kojonkulman Maalaiskirppiksen avajaiset 19.6. klo 13.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kasurilan kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kasurilan kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 101Kyllä!
 • 3En

Siilinjärvellä sijaitseva Kasurilan kirppis on avoinna ti–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu. Puhelinnumero on 044 010 5840.

Ajankohtaista: kirppis on kesälomalla ja auki seuraavan kerran 8.8.2017.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kasurilan kirppis:

Lempikirppikseni! Täältä löytyy usein paljon siistejä lastenvaatteita ja leluja, mutta kaikkea kivaa myös aikuisillekin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kasurilan kirppis:

Hyvä kirpputori. Siisti ja miellyttävä pullantuoksuinen kirppis. Edullisia ja hyviä lasten vaatteita leluja ja kirjoja, sekä aikuisten vaatteita. Kannattaa käydä ostoksilla.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kasurilan kirppis:

Mukava tunnelma, löytyy paljon tavaraa kaikenikäisille. Plussana mainitsen että löytyi myös viherkasveja :). Kovin kun on ruuhkaa niin tulee ahdasta pienellä kirpparilla, muttei muuta moitittavaa ole.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kasurilan kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kojonkulman Maalaiskirppis
 2. Nummelan Tuikku
 3. Seylon Kirppis
 4. Tanhuhovin kirpputori
 5. Kirpputori Kuparipannu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.