Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Katriinan Kirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi kesäkuussa 2015.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 43Kyllä!
  • 5En

Vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Jyväskylässä toimiva Katriinan Kirppis sijaitsee Seppälän Varikolla osoitteessa Sorastajantie 1. Varikon liiketila on entinen armeijan rakennus ja nykyään Museoviraston suojelema kohde. Puhelinnumero on 0400 613 110. Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16 sekä sunnuntaisin 12–16. Samoissa tiloissa toimii Katriinan Kauppa.

Pöytävuokrat

  • Pöytä rekillä 20€ / 7 myyntipäivää
  • Pöytä ilman rekkiä 15€ / 7 myyntipäivää

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Katriinan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Laitilan Kirppis Jus-Si
  2. Koskikaran Kirppis
  3. Alastaron kirppis
  4. Piritan basaari
  5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.