Ajankohtaista: Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17

Etsi kirppistä hakusanalla

Kattilahallin kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 63Kyllä!
 • 28En

Ajankohtaista

Kirppis on kesätauolla.

 • Kirppiksellä on myyntipaikkoja yli 140 kappaletta.
 • Päivässä odotetaan käyvän noin 2000 asiakasta.

Lisätietoja Kattilahallin kirppiksestä

Kattilahallin kirppis tiedottaa:

Kirpputoria järjestetään tapahtumaluonteisesti silloin kun Kattilahallissa ei ole muita tapahtumia ja vuokranantajalle sopii. Kattilahallissa järjestetään lukuisia tapahtumia, kirpputori on näistä vain yksi. Kirpputoria ei siis ole joka viikko eikä siitä ole tulossa Kattilahalliin pysyvää kirpputoria. Tulevista kirpputoreista ilmoitetaan kirpputorin omalla Facebook-sivulla ja tietysti tapahtuman omilla nettisivuilla osoitteessa www.kirppistapahtumat.fi/kattilahallin-kirppis.

Kattilahallin kirppis sai alkunsa kahden kirppisharrastajan, Päivyt Toivosen ja Orvokki Hyytisen ongelmasta: kirpputoritapahtumia on Helsingissä aivan liian vähän! Paikka, aika, ihmiset ja tähtien asento olivat sopivat tapahtuman järjestämiselle, ja näin syntyi Kattilahallin kirppis.

Kierrätys on meille tärkeä arvo. Lisäksi haluamme kannustaa ihmisiä yhteisöllisyyteen, ja toivommekin tavaran vaihtumisen lisäksi Kattilahallin kirpputorin tulevan tärkeäksi kohtaamispaikaksi sekä myyjille että ostajille.

Suvilahden Kattilahallissa on myyntipaikkoja noin 140 myyjälle. Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiselle.

Kirppismyyjien lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset.

Paikkoihin ei sisälly kalusteita, vaan jokaisen myyjän on tuotava itse tarvitsemansa pöytä/rekki/viltti/muu alusta.

Kirpputorilla asiakkaita palvelee myös kahvio.

Kirppiksen pohjakartta

Kuvassa Kattilahallin kirppiksen pohjakartta.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kattilahallin kirppis:

Tänne kannattaa mennä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kattilahallin kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Myyrkirppis
 2. Siisti Kirppis
 3. Saloisten Seuranmäen Kirpputori
 4. Vintarelle-putiikki
 5. Maijan Wanha Navetta

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.