Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Keljon Kirpputori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2013.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 10En

Kirppis vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Keljon Kirpputori sijaitsee Jyväskylässä Keljon markettien läheisyydessä. Avoinna arkisin 10–19, lauantaisin 10&ndash,15 ja sunnuntaisin 12&ndash,16. Puhelinnumero on 0400 267 773 ja sähköpostiosoite keljonkirpputori@gmail.com. Kirppis löytyy kuljettaessa liikenneympyrästä Keljonkankaan suuntaan vajaan kilometrin verran.

Hinnat

 • Rekillinen tai hyllyllinen pöytä 25 €/viikko
 • Kirjahylly 15 €/2 viikkoa
 • Henkari juhlahuoneesta 4 €/2 viikkoa
 • pöytävuokra kahden ensimmäisen viikon jälkeen 20 €/ viikko

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Keljon Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Alastaron kirppis
 2. Piritan basaari
 3. Minicentti
 4. Adeline Kirppis
 5. Vuokon Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.