Etsi kirppistä hakusanalla

KellariKirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2017.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 1En

90,9 % suosittelee tätä

Kirppis vaikuttaa lopettaneen toimintansa paikalla käyneen henkilön mukaan. Kiitos ilmoituksesta Harrille ja varmistuksesta mä vainille.

Vuonna 2013 perustetun, Lapualla sijaitsevan Kellari Kirppiksen puhelinnumero on 06 433 1900 ja sähköpostiosoite tm.tuumat@gmail.com. Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Kirppis sijaitsee Kelan alakerrassa. Kirpparin yhteydessä toimii myös outlet-myymälä, jossa on kaikenlaisia uusia lasten ja aikuisten vaatteita, kodin tuotteita ja eläinten tarvikkeita. Erikoisuutena asiakkaille on tarjolla ilmaiseksi kahvia, teetä, mehua, korppuja ja pipareita.-

Hinnasto

 • Pöytä viikoksi 25€
 • Pöytä neljäksi viikoksi 90€

Kuvat

 • Kellarikirppis

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen KellariKirppis:

Olen ollut KellariKirppiksen asiakkaana alusta saakka ja olen ollut todella tyytyväinen konseptiin! :) Asiakaspalvelu on todella ystävällisiä ja kassantäti ynnä muut työnyekijät hymyilevät aina ja heidän kanssaan on mukava jutella! :) Asiakasta tervehditään aina kun hän astuu sisään ja toivotetaan hyvät päivän jatkot kun hän poistuu. Ei monessakaan kirpputorissa näin ystävällisesti toimita! Saisivat muut ottaa KellariKirppiksestä mallia! Tilat ovat avarat ja valoisat ja ennen kaikkea kirpputori on aina ollut SIISTI! Eikä siellä haise tunkkaiselle!! Todella miellyttävää kierrellä kun käytävät eivät ole ahtaat ja lattiat täynnä tavaraa! Outlet puolelta löydän kaupan hintoja halvemmalla esim. ala-aste ikäisille lapsilleni kynät ja vihot, askartelu tarvikkeet yms. Mieheni on tehnyt monet kerrat halpoja löytöjä outlet puolelta esim. Paitoja ja kodin rakennus/ ehostus tavaraa.

SUOSITTELEN KELLARIKIRPPISTÄ KAIKEN IKÄISILLE! +++++
-Halvat pöytävuokrat
-SIISTI!
-Mahtava henkilökunta
-Lapsille leikkinurkkaus
-Valoisa ja freessi
-Outlet puoli

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen KellariKirppis:

Tämä kirppis on tosiaan loppunut, kun tänään poikettiin Lapualla. Onneksi kirppis Sakura seuraavassa rakennuksessa oli auki, että jollain kirpparilla pääsi käymään.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen KellariKirppis:

Kiitos ilmoituksesta, mä vain!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua KellariKirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kurikan Kirpputori Ky
 2. Kasurilan Komero
 3. Kirppis Kakstaso
 4. Porvoon Vanhan Ratakioskin kesäkirpputori
 5. Wanha Meijeri