Ajankohtaista: Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kesämiehen Kirppis ja Kierrätys esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kesämiehen Kirppis ja Kierrätys

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 21Kyllä!
  • 0En

Kesämiehen kirppis ja kierrätys sijaitsee Outokummussa. Puhelinnumero on 045 855 5799 ja sähköpostiosoite okukirppis@gmail.com.

Paikalla toimii myös kahvio. Myyntipaikan voi varata netistä käyttämällä kirppisvaraus.fi-palvelua.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Kirppiksen Facebook-sivulla osoitteeksi mainitaan Sepänkatu 7, mutta Googlessa yrityksen osoitteeksi kerrotaan Sänkinotkonkatu 3. Alla näkyvä karttakuva viittaa em. osoitteeseen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kesämiehen Kirppis ja Kierrätys sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrkirppis
  2. Siisti Kirppis
  3. Saloisten Seuranmäen Kirpputori
  4. Vintarelle-putiikki
  5. Maijan Wanha Navetta

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.