Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Keuruun Kirpputori ja Entisten Ompeluhullujen Kauppa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Keuruun Kirpputori ja Entisten Ompeluhullujen Kauppa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Entinen Ompeluhullujen kauppa on avoinna ti–pe kello 10–16 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Sähköpostiosoite on kalervo.suonto@luukku.com ja puhelinnumero 040 023 1609.

Tämä kirppis sijaitsee Halpakan lähellä.

(Kirppisvinkistä kiitos kuuluu salaperäiselle Tiedonantajalle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Keuruun Kirpputori ja Entisten Ompeluhullujen Kauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Fresh Kirppis
  2. Vallilan Stoori
  3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
  4. Kirpparilla.fi (Tampere)
  5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.