Ajankohtaista: Parkano: iCare Parkano avataan 7.12.

Etsi kirppistä hakusanalla

Keuruun SPR-kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 3En

85,0 % suosittelee tätä

Keuruun SPR-kirppis avattiin maaliskuussa 2013. Puhelinnumero on 040 593 7953 ja sähköpostiosoite spr-kirppis.keuruu@punainenristi.fi. Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on Facebook-sivut.

Kuvat

  • SPR Kirppis Keuruun julkisivu suuressa kyltissä myynti-ikkunojen yläpuolella.Ovaalinmuotoisilla hyllyillä lautasia, mukeja, kannuja, pulloja ja muita tavaroita.
  • Seinää vasten myyntihyllyjä täynnä erilaisia lasten ja nuorten vaatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Keuruun SPR-kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. iCare Parkano
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Parkano
  3. Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  4. Markkulantien Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  5. Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)