Ajankohtaista: Helsinki: Kattilahallin pääsiäiskirppis 20.–21.4.2019 klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätys KoMero esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätys KoMero

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Kierrätys KoMero sijaitsee saman katon alla Heinolan Kauppahallien kanssa.

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–16.

Puhelinnumero on 044 344 6539 ja sähköpostiosoite kirpputori@heinolankauppahallit.fi.

Myyntiin voi tuoda hyväkuntoisia tavaroita. Ne hinnoitellaan ja myydään asiakkaan puolesta, jonka jälkeen myynti jaetaan 50-50, jonka lisäksi voitoista otetaan 10€ perusmaksu.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätys KoMero sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Justriinan Kirppis
  2. Kirpputori Leppis
  3. Kattilahallin kirppis
  4. Tiinan Kirppis
  5. Jäähallin Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.