Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Uusiotori Penttilä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Uusiotori Penttilä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 75Kyllä!
  • 12En

Tämä Joensuussa toimiva Uusiotori Penttilä (Penttilän kierrätyskeskus) on avoinna ma–pe kello 10–16 välisenä aikana. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 013 314 396.

  • Tarjolla on tavaroiden kuljetuspalvelu ja myynnissä käytettyjä huonekaluja.
  • Sisäänkäynti on joen puolelta ja siellä on myös parkkipaikkoja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Uusiotori Penttilä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tuohitori
  2. Harmaalinnan sisätori / Retrolinna
  3. Hämeenlinnan Suurkirpputori
  4. Kirpputori Aurinkoinen
  5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.