Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätysmyymälä Sytyke esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätysmyymälä Sytyke

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 35Kyllä!
  • 18En

66,0 % suosittelee tätä

Kierrätysmyymälä Sytyke on Hengitysliitto Heli ry:n kierrätysmyymälä Kierrätys Shop, joka tunnetaan myös nimellä Löytötasku. Myymälä on avoinna ma–to kello 9–16.30 ja perjantaisin 9–15. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Puhelinnumerot ovat 044 091 0704 ja 08 410 6600.

Sytykkeen myymälään voi lahjoittaa ehjiä tavaroita ja puhtaita vaatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Sytyke sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Retrolinna / Harmaalinnan sisätori
  2. Kasitien Kirppis
  3. Kirppis Wanha Pokki
  4. Atomin Peräkonttikirppis
  5. Finntori Kirpputori