Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätysmyymälä EkoTila esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätysmyymälä EkoTila

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Raisiossa on Ekotorin lisäksi kierrätysmyymälä EkoTila on avoinna arkisin kello 9–18 ja lauantaisin 9–16. Sunnuntaisin suljettu. Kesällä on poikkeuksia aukioloissa:

2.7.–31.8.2018 välisenä aikana avoinna ma–pe 9–17 ja lauantaisin 9–16.

Puhelinnumero on 044 700 5305.

Myymälästä voi löytää esimerkiksi sisustustavaroita, kuten valaisimia, sohvaryhmiä, sänkyjä ja uusiotuotteita.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä EkoTila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Metsäkirppis
  2. DOM second hand
  3. Second hand shop Komero
  4. Rihma
  5. Lähimmäinen kirpputori, Turku

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.