Ajankohtaista: Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16
Kauhajoki: Kirppis Kultapensaan avajaiset 2.4. klo 10
Hämeenlinna: Nummen Kirppiksen avajaiset 3.4. klo 10

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Luotsisäätiön Hämeenlinnan kierrätyskeskus esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Luotsisäätiön Hämeenlinnan kierrätyskeskus

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 13En

Hämeenlinnan kierrätyskeskus sijaitsee nykyisin Parolantiellä. Se on avoinna ma–to kello 10–18 ja perjantaisin 10–16. Viikonloppuisin suljettu.

Kierrätysmyymälän puhelinnumero on (03) 687 6312. Kierrätysmyymälästä löytyy huonekaluja, kodinkoneita, astioita ja urheiluvälineitä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Luotsisäätiön Hämeenlinnan kierrätyskeskus:

Olen ostanut muutama vuosi sitten tietokoneeseeni näppäimistön ja hiiren. Työntekijä oli tosi kiva ja asiantuntev! Hiiri on käytössä ja hyvä, näppäimistöä en olekaan tarvinnut. Ja hinta ei todellakaan ollut päätä huimaava. Se on hyvä, sillä monilla ihmisillä ei ole paljoa varaa. Myös jotkut tuttavani ovat löytäneet kirpputorilta sopivia tuotteita. Kiitos.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Luotsisäätiön Hämeenlinnan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Saranpuoti
  2. Kirppis Aarresaari
  3. Kirpparilla.fi (Tampere)
  4. Kirppiskahvio Unikko
  5. Kruunun Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.