Etsi kirppistä hakusanalla

Kiimingin kirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 19Kyllä!
 • 8En

70,4 % suosittelee tätä

Kiimingin kirpputori (Tukkumyynti.com) on avoinna ma–pe kello 10–18 lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 12–15. Puhelinnumero on 044 973 0430 ja sähköpostiosoite kirpputori@tukkumyynti.com. Kirpputori sijaitsee Kuusamontien varrella entisen K-Rautian tiloissa. Piha-aluetta on peräti hehtaarin verran, joten sinne mahtuu isojakin tuotteita, kuten autoja, vaunuja, veneitä, mopoja. Myymälän sisällä on 250 myyntipöytää.

Pihalla järjestetään pihatori joka la–su: pihapaikan hinta on 5€ ja katospaikan 10€. Myymälän sisällä pöytähinta on 14€ / viikko. Kahviosta munkkikahvi hintaan 1,5€.

Nettisivujen lisäksi Kiimingin kirpputorilla on omat Facebook-sivut.

Kuvat

 • Kiimingin Kirpputori sijaitsee tässä valkotiilistä rakennetussa kiinteistössä.
 • Valokuva Kiimingin Kirpputorin tavaravalikoimasta: leveiden käytävien ympärillä monenlaista tavaraa.
 • Puiset hyllyt täynnä vaateita ja muita tavaroita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kiimingin kirpputori:

KIIMINGIN TUKKUMYYNTI KIRPPIKSEEN SAISI LAITTAA VALVONTAKAMERAT.Minultakin on sieltä varastettu arvokasta tavaraa, eivät olleet ihan pienessä paketissa.Monissa kirppiksissä on valvontakamerat

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kiimingin kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Porttikirppis
 2. Sunkirppis
 3. Kymppitori
 4. Kirpputori Vilma's Second Hand
 5. Kirppis Löytölähde (Jyväskylä)