Ajankohtaista: Iitti: Kapsäkki kirppis 27.–28.5. klo 10–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpparilla.fi (Jyväskylä) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpparilla.fi (Jyväskylä)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 39Kyllä!
 • 23En

Kirpparilla.fi on Jyväskylän Seppälässä, Tokmannin yläkerrassa, sijaitseva kirpputori. Kirppis muutti elokuussa kivenheiton päähän aikaisemmasta osoitteestaan. Kirpparilla on yli 300 myyntipöytää, joiden vuokra viikoksi on 27 euroa. Paikalla on suuri parkkialue. Puhelinnumero on 0400 238 793 ja sähköpostiosoite jyvaskyla@kirpparilla.fi. Avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18, lauantaisin 10–16 sekä sunnuntaisin 12–16. Tilitystoimisto on avoinna ma–pe kello 13–17.30.

Hinnasto

 • Pöytä ja rekki viikoksi 27€
 • Pöytä ilman rekkiä viikoksi 22€

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Mari kirjoitti:

Jyväskylän parhaimpia kirpputoreja tavaran vaihtuvuuden, hintatason ja tilojen siisteyden puolesta. Pöytiä on runsaasti, joten aina löytyy jotain ostettavaa :) Plussaa myös asiakas-wc sekä kahvio. Sijainti on hyvä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Jaana kirjoitti:

Tilat hyvät muuten, mutta aina paljon väkeä ja sen vuoksi tungosta. ei tarvita kuin yhdet lastenvaunut siinä, niin ohi ei tahdo päästä. Pöytiä paljon ja aika siistiä on kyllä. Lasten tavaraa ja tarvikkeita melkein suurin osa, eli ei ihme, että asiakkaatkin tuntuu olevan enimmäkseen nuoria äitejä lapsineen. Joskus saa kassoille jonottaa pitkään. Hyvä kirppis kuitenkin kaikin puolin. Ja se plussaa, että vaatetangoille on oma kujansa pöytien välissä erikseen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpparilla.fi (Jyväskylä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Säästöporsas
 2. Ikaalisten vanha kirppis
 3. Paljekirppis
 4. Kapsäkki Kirppis
 5. Mellukirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.