Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis & Cafe Ruskon Helmi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis & Cafe Ruskon Helmi

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 10Kyllä!
  • 3En

Kirppis & Cafe Ruskon Helmen avajaisia vietetään vielä 16.9., jolloin myynnissä on mm. lettuja ja makkaraa, sekä järjestetään arvontaa ja jokainen kävijä saa pienen lahjan.

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 11–16.

Tiedusteluita ja pöytävarauksia voi tehdä puhelimitse soittamalla numeroon 045 142 6265, tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen info@pkmkpalvelut.fi.

(Nimimerkille Tiedonantajalle kuuluu kiitos tästä kirppisvinkistä.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis & Cafe Ruskon Helmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrkirppis
  2. OnnenKirppis
  3. Metsäkirppis
  4. DOM second hand
  5. Second hand shop Komero

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.