Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis HaavisTori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2018.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

HaavisTorin toiminta vaikuttaa loppuneen pysyvästi.

Ähtärissä sijaitsevan HaavisTorin toimitiloissa myydään huonekaluja, mutta paikalla on myös kirppis. Myyntipaikan hinta on 15€ / viikko ja 50€ / kuukausi. Huonekaluja ja muita voi myydä provisiolla. Puhelinnumerot ovat 040 552 3918 ja 050 379 7075.

Avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 9–14.

Tästä kirppiksestä vinkkasi nimimerkki TT.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis HaavisTori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
  2. Haukikirppis
  3. Äijäkirppis Lualamiäs
  4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
  5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.