Ajankohtaista: Seinäjoki: Vilttikirppis kauppatorilla sunnuntaisin klo 9–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis ja Outlet Löytötori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 55Kyllä!
 • 23En

Kirppis ja Outlet Löytötori (entinen Timon Tori) on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–18, keskiviikkoisin 10–20 ja la–su 10–16. Puhelinnumero on 044 986 8405 ja sähköpostiosoite hml.loytotori@gmail.com.

Ajankohtaista: Löytötotori ilmoittaa avaavansa keväällä 2018 uuden lisämyymälän Hämeenlinnaan Nummen Ostoskeskukseen. Uuteen myymälään tulee noin 100 kirppispaikkaa.

Kirppiksellä on lapsille oma nurkkaus, jossa leluja ja leikkejä. Kirppiksellä on lisäksi kahvio, jossa erilaisia leivonnaisia. Esimerkiksi kahvin ja pullan saa hintaan 2€.

Maksutavoiksi käy käteinen, maksukortit, myös lähimaksu.

Pöytähinnat

 • 90cm paikka viikoksi: 12€
 • 120cm paikka viikoksi: 14€
 • 200cm paikka viikoksi: 15€

Uutuutena muuttopalvelu: kirppistuotteet voidaan hakea ja tuoda alle 5 kilometrin säteellä ilmaiseksi, ja 6–10 kilometrin säteellä 5€ vaivanpalkkaa vastaan. (Pidemmät matkat sopimuksen mukaan.)

Kuvat

 • Valokuva Kirppis Löytötorin julkisivusta, jossa liuskan molemmin puolin kaiteet ja mainoskyltit.
 • Käytävän kummallakin puolella samanlaisia myyntipaikkoja, joissa erilaisia tavaroita.
 • Sadoittain kirppistavaroita käyätvän molemmin puolin tässä Löytötorilta otetussa kuvassa.

(Tästä kirpparista vinkkasi ensimmäisenä Tiedonantaja.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis ja Outlet Löytötori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Humppilan Kimppa-Kirppis
 2. Hietsumarket
 3. Kirpputorihalli Pirkkis
 4. Menneen Tuulahdus
 5. Skanssin POP UP -kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.