Ajankohtaista: Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16
Kauhajoki: Kirppis Kultapensaan avajaiset 2.4. klo 10
Hämeenlinna: Nummen Kirppiksen avajaiset 3.4. klo 10

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis Jonnin-Joutavat

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tammikuussa 2018.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Tämän kirppiksen toiminta vaikuttaa lakanneen.

Kirppis Jonnin-Joutavat sijaitsee Evijärvellä. Puhelinnumero on 0400 567 090.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis Jonnin-Joutavat:

Mahtaakohan tämä kirppis olla enää toiminnassa? Viime viikolla kun ajeltiin tuolla suunnalla, niin tuo osoitteessa oleva rakennus näytti kovin hiljaiselta ja tyhjältä. Ja tuo puhelinnumero näkyi olevan numerohaulla Vasikka-Ahontielle eri osoitteeseen, mitä tuo kirpparin osoite on.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Jonnin-Joutavat sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Saranpuoti
  2. Kirppis Aarresaari
  3. Kirpparilla.fi (Tampere)
  4. Kirppiskahvio Unikko
  5. Kruunun Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.