Ajankohtaista: Espoo: MLL Tapiolan syyskirppikset 24.9. klo 10–12.30 ja 8.10. klo 10–12.30.
Porvoo: Suuri Lastentarvikekirppis järjestetään 1.10. klo 10–13

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis-Kamu esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis-Kamu

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 30Kyllä!
  • 5En

Muhoksella sijaitseva Kirppis-Kamu on kirppis, kahvio ja lasten leikkipaikka. Se on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su klo 10–15. Puhelinnumero on 041 507 2101. Myynnissä on tiistaisin ja torstaisin Muhoksella leivottua tuoretta leipää. Paikalta löytyy leikkipaikka lapsille, kahvio ja WC. Naamiaisasuja voi vuokrata. Kirppis ostaa DVD-elokuvia.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis-Kamu:

hei paljon maksaa kuukauden pöytä varaus.ja miten maksu etukäteen vai sit ku tavarat myyty
ter.marko

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis-Kamu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kattilahallin kirppis
  2. ViaDia-tori Tampere
  3. SPR-Kirppis, Kokkola
  4. Sell-Buy-Rent (Ahvenanmaa)
  5. Mellilän Ostarin kirppis

Navigaatio

Kiinnostavimmat kirppikset
Uusia kirppislisäyksiä

Haluatko jelpata Kirppikset.info-hakemiston paremmaksi tekemisessä? Lahjoituksia otetaan vastaan. Tämä kokeilu päättyy viikon kuluttua.

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.