Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Karipia esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Karipia

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 39Kyllä!
  • 8En

Sotkamossa sijaitseva Kirppis Karipia on avoinna ti–pe kello 10–17, lauantaisin 10–14 ja muina aikoina sovittaessa.

Karipia on nykyisin varastokirppis — tavaraa löytyy laidasta laitaan, mutta enää ei ole loossi paikkoja.

Puhelinnumero on 0400 670 066.

Sahakuja 3 vai Lastaajantie 16?

Kirppis tiedottaa: kunta muutti keväällä tie liittymiä ja Sahakuja lakkasi olemasta. Navigaattorit ja kartat löytävät perille sillä osoitteella.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis Karipia:

Vanhoja vaatteita, käyttökelvotonta rojua. Markkinointi vasta pääkadulta poikkeavan tien varressa oleva kotikutoinen kyltti. Tänne ei löydä jos ei satu eksymään.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Karipia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jalasjärven Kirpputori
  2. Konttitori
  3. Kasitien Kirppis
  4. Kirpputori Leppis
  5. Porttikirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.