Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis Kultapensas

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 17Kyllä!
 • 18En

Ajankohtaista 5.10.2018: ”Arvoisat asiakkaamme: palvelemme teitä jatkossa 6 päivänä viikossa. Alkaen viikosta 41, olemme sunnuntaisin kiinni.” (Ilmoituksesta kiitos Harrille.)

Kirppis Kultapensas sijaitsee kaupungin keskustassa. Avajaisia vietettiin huhtikuun 2018 alussa. Myyntipaikkojen normaalihinnat ovat 20 € viikko ja 50 € kuukausi. Paikan voi varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kultapensas@gmail.com. Varauksessa on syytä mainita oma nimi ja puhelinnumero.

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 11–15.

Puhelinnumero on 045 143 4788.

Nettisivujen lisäksi Kultapensaalla on omat Facebook-sivut.

Kuvat

 • Valokuva kirppiksen käytävästä, jonka molemmin puolin valkoisia hyllykköjä täynnä värikkäitä tavaroita.
 • Kirppiskäytävä, jossa vasemmalla, edessä ja oikealla myyntipaikkoja täynnä lähinnä vaatteita.
 • Sininen taivas ja sitä vasten valokuva Kultapensaan julkisivusta.

(Tästä kirppiksestä vinkkasi ensimmäisenä Harri.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Kultapensas sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastentarvikekirpputori Nukkekoti
 2. Haukikirppis
 3. Äijäkirppis Lualamiäs
 4. Kirpputori ViaDia-tori (Lohja)
 5. Humani Lähetyskirpputori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.