Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Löytökehä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Löytökehä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 25Kyllä!
  • 1En

Kauttualla sijaitsevan Kirppis Löytökehän puhelinnumero on 044 242 3925 ja sähköpostiosoite kirppisloytokeha@gmail.com.

Kirppis avautuu 7.1.2018.

Myyntipaikan hinta on 15 €/viikko (sis. 7 myyntipäivää).

Löytökehä on maanantaisin suljettu, mutta avoinna ti–pe kello 10–18 ja la–su 10–15.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Löytökehä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kymppitori
  2. Kruunukirppu & Olkkari
  3. Myyrkirppis
  4. Karhu Kirppis
  5. Toivon Tori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.