Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirppis Mingo esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirppis Mingo

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Mäntsälässä sijaitseva Kirppis Mingo on avoinna ma–pe kello 11–18 ja la–su 11–15.

Puhelinnumero on 050 564 9888 ja sähköpostiosoite info@kirppismingo.fi.

Myyntipöydän + rekin saa viikoksi hintaan 23 €, ja myyntipöydän ilman rekkiä hintaan 20 € / viikko.

Nettisivujen lisäksi Mingolla on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kirppis Mingo:

Nettisivut todella selkeät. Lisäpisteitä siitä, ettei myyjänä tarvitse kikkailla viivakoodien kanssa, vaan voi jättää tuotteet myyntiin muuten selkeillä hintalapuilla.
Avara ja valoisa, keskeisellä paikalla Mäntsälää ja hyvin pysäköintitilaa kirppiksen edustalla. Toivottavasti saa paljon tyytyväisiä kierrätysasiakkaita.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Mingo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kymppitori
  2. Pisara-kirpputori Nummela
  3. Pisara Kirppis Selki
  4. HakunilaKirppis
  5. UFF Tikkurila (Vantaa)